Anytime

Start een continue dialoog

Een MTO kan zoveel meer zijn dan jaarlijks vragen naar de tevredenheid van uw medewerkers. Wat als uw medewerkers hun tevredenheid continu kenbaar zouden kunnen maken? Wat als u uw medewerkers daarnaast continu informeert over uw beleid? Stop met jaarlijks meten en start een continue dialoog. De voordelen? Transparantie, goodwill, betrokkenheid, maar ook goede ideeën!


Nooit meer een lage respons

Geen reminders meer. Uw medewerkers maken hun tevredenheid kenbaar, waar en wanneer zij dat willen. Op het werk, in de trein of thuis op de bank. Via pc, tablet of smartphone. Eerder gegeven antwoorden kunnen eenvoudig worden herzien. Dat kan 365 dagen per jaar. Op goede- en op slechte dagen. Vaker of minder vaak. Geen jaarlijks verplicht nummer, maar feedback naar behoefte.

Anywhere

No thick reports

Stop met dikke rapporten

Dikke rapporten waarvan de essentie niet duidelijk is? Die in de la verdwijnen? Dat kan slimmer. Ons automatisch gegenereerde, overzichtelijke dashboard geeft inzicht in een oogopslag. Voor u en uw medewerkers. Continu inzicht in de ontwikkeling van de antwoorden (ook met terugwerkende kracht) maakt de invloed van uw beleid direct zichtbaar. Zodat u, waar nodig, tijdig kunt bijsturen.


Eenvoudig en flexibel in het gebruik

Een MTO uitvoeren hoeft niet ingewikkeld en arbeidsintensief te zijn. Met een paar klikken voegt u zelf vragen, teksten, plaatjes of filmpjes toe. Aanpassen of verwijderen gaat net zo snel en eenvoudig. Op die manier kunt u met uw MTO eenvoudig inspelen op de actualiteit. Liever uw eigen huisstijl? Ook dat is geen probleem. En komt u er toch een keer niet uit? Dan helpen wij u graag.

Simple and flexible

Login